Honey Kiss – Honing massage

Uw lichaam wordt helemaal gemasseerd met heerlijke warme honing….heerlijk glad…spannend én zoet!!
De dame gaat ook háár lichaam helemaal insmeren en geeft dan een heerlijke gladde body to body massage. Pure verwennerij voor lichaam en geest én mond!

U zult zich na afloop heerlijk ontspannen voelen met als extraatje een prachtige huid! Deze behandeling zijn vanaf een uur. Dit ook i.v.m. het intrekken van de honing in de huid.

60 minuten met handmatig hoogtepunt Euro 155,-
60 minuten met intiem hoogtepunt Euro 185.-

Met een lekker bad erbij:

90 minuten met handmatig hoogtepunt Euro 235.-
90 minuten met intiem hoogtepunt Euro 310.- met bad

Honing Weetjes

* De 1e tekeningen die zijn gevonden door honingverzamelaars bevinden zich in de grotten van La Aranas in de buurt van Valencia en stammen uit de tijd van ongeveer 7.000 voor Chr.

* Honing heeft in veel culturen een zuiverende betekenis vanwege zijn zoetheid. In het oude China was honing al bekend als zoetmiddel maar het was ook een symbool voor seksueel genot!

De oude Egyptenaren gebruikten honing overal voor. Ze noemden het “het vloeibare goud!” Duur en alleen voor de Farao’s en hooggeplaatst publiek.
De suikers, mineralen en sporen elementen zorgen voor een voedende en hydraterende waarde voor de huid.
Verjongt de huid, verminderd rimpels ,helpt huidcellen te vernieuwen en herstelt de beschadigde huid.
Uw huid is naar behandeling glad, sterk en heerlijk zacht met een prachtige glans.
Door honing genezen wonden sneller
Honing heeft een antibacteriële werking doordat het de suikers in de honing de wond vochtig houden door wondvocht aan te trekken, en hierdoor kan de wond makkelijker dicht groeien. Honing bevat daarnaast Glucoseoxidase. Glucoseoxidase is een antibacterieel enzym uit het speeksel van bijen. Als dat enzym in contact komt met wondvocht, produceert het een kleine hoeveelheid waterstofperoxide. Deze dosis is klein maar is groot genoeg om bacteriën te doden, maar aan de andere kant weer veel te klein om schade te veroorzaken aan de herstellende wond of de huid eromheen.

Daarnaast speelt de lage pH-waarde van honing een belangrijke rol bij de antibacteriële werking. Door de inwerking van enzymen op honingsuikers ontstaat er een zuur milieu, waardoor veel schadelijke micro-organismen worden geremd. Bacteriën kunnen niet overleven in een zuur milieu. Een lage pH-waarde versterkt bovendien de weerstand van de huid.