Birdy

25 jaar

Hey hallo daar!

Leuk dat je even bij mij kijkt. Graag wil ik je verleiden om bij mij langs te komen.
Mijn naam is Birdy, een 25 jarige Nederlandse dame met een mooie volle cup H borsten.

Ik vind het heerlijk om jou te verwennen met een lekkere massage. Ik vind het leuk om met jou te spelen en geef jou graag een heerlijke pijp beurt, ik durf wel te zeggen dat dat echt mijn specialiteit is.

Ik vind het heel fijn om zelf ook lekker verwend te worden. Als ik jou lekker heb gemasseerd en jij hebt zin om mij ook te masseren dan mag dat altijd! Maar je mag mij ook echt verwennen door lekker met mij te spelen, lekker vingeren en beffen. Ik laat je graag voelen hoe ik klaarkom op jou vingers.

Wil je geen massage maar alleen lekker intiem samen dan kan je kiezen voor Friemel Kriebel.

Birdy is momenteel op vakantie

ECHTPAREN/TRIO'S/DAMES: 

Ik vind het ook heerlijk om met een dame te spelen. Lekker vingeren en beffen doe ik graag. Wil jij een trio samen met een lieve collega van mij er bij? Of een 4 handen massagebehandelingen? Bel dan even voor de mogelijkheden.
Zijn jullie een stelletje en willen jullie genieten van een heerlijke erotische massage, de spanning van een extra dame erbij? Dan zitten jullie bij mij op de juiste plek. We bespreken van te voren jullie wensen en gaan er een heerlijke tijd van maken.

Of ben je juist een dame alleen? Je kan kiezen voor een heerlijke erotische massage maar ook voor alleen intiem zonder massage.

LUSTSLAVIN: 

Op de gewone kamer ben ik al een wild geil meisje. Maar wil je wat verder de grenzen opzoeken? Dan stel ik voor dat we samen naar de SM kamer gaan. Hier ben ik dan onderdanig voor jou. Ben je nieuw in BDSM? Dan lopen we eerst samen de kamer door en geef ik je wat tips. Verder ontdekken we alles spelenderwijs.

Zie ik je snel bij de Lady Butterfly?

Meestal ben ik aanwezig van dinsdag t/m zaterdag. De tijden kunnen wat wisselen. Hou de homepagina in de gaten.

PS De foto's met mijn collega Mali zijn spannend hé?