Olie Tantra massage

Heerlijke warme verwenning

Butterfly Tantra massage met Amandel-olie op waterbasis (deze kun je met water makkelijk afspoelen, blijft geen vette laag achter)

Dé massage van het huis, een opzwepende sensuele massage waarbij het opwinden al gelijk begint als je op je buik ligt! Heerlijke warme olie….een zacht en sensuele massage met heel veel spanning…beetje bij beetje opgebouwd. Voor elke plekje aandacht!! keer op keer wordt er naar een piek gewerkt….elke keer iets meer….uiteindelijk zul je je helemaal overgeven aan dit heerlijke gevoel!

Massage olie op waterbasis

Er bestaan twee soorten amandelen, de bittere en de zoete. Voor alle olie massage’s gebruiken wij Amandelolie. Wij gebruiken de zoete, de Prunis dulcis, om zoete amandelolie te maken.

De amandelboom is familie van de pruimen. Botanisch gezien is het een steenvrucht en een oude voorvader van andere steenvruchten, zoals abrikozen, perziken en pruimen.

De prachtige amandelboom is een boom van gemiddelde grootte met wit-roze bloesem. Hij stamt uit het Midden Oosten en Noord Afrika, maar groeit nu vooral in het Middellandse Zeegebied en Californië.

We winnen amandelolie door de kernen koud te persen. Normaal gesproken wordt de olie gewonnen via een warme persing, omdat de opbrengst dan hoger is. Olie van een koude persing is echter van een veel hogere kwaliteit.

Amandelolie is geurloos en geweldig voor de huid. Het verzacht, beschermt en voedt met een hoog vitamine E gehalte. Het brengt makkelijk aan en geeft een zijdezacht gevoel aan de huid. Wanneer in het haar gemasseerd wordt, geeft het glans en zachtheid aan de hele haar.